Grįžti į tinklaraštį



Tikrai sveikinu save su ketvirtu vaiku!

Taip taip, perskaitėte teisingai! ManoMeniu planavimo įrankis yra ketvirtas mano sukurtas kūdikis, kuriuo aš nuoširdžiai didžiuojuosi ir noriu su jumis dalintis. Į jį sudėjau daug kūrybinės energijos, darbo ir savo laiko, sudėjau daug tikėjimo, kad kasdienis planuotės naudojimas atneš teigiamų pokyčių mūsų paprastame, buities pilname gyvenime.

Mes, mamos, moterys, esame stiprios ir smalsios, protingos, rūpestingos ir gražios. Ir galime gyvenime nuveikti daug nepakartojamų dalykų, tik tarp buitiškų nesibaigiančių darbų darbelių ne visada randame laiko savo svajonėms. Nemeluosiu, planuotei prisijaukinti reikia šiek tiek laiko ir kantrybės, tačiau keletą kartų pabandžius pamatysite, kad reikalai klostosi kaip iš pypkės (jei ne, būtinai man parašyk, prašau).

Noriu, kad manomeniu naudojimas leistų ramiai priimti namiškių klausimą „kas valgyt?“ (juk atsakymas žinomas), ramiai gaminti, nes nieko netrūksta, ramiai mėgautis apsipirkimu nesiblaškant tarp lentynų, o dar labiau – iš visos širdies linkiu jums LAIKO, bent truputį sutaupyto laiko SAU. Žinoma, jei jūsų laikas SAU yra virtuvėje kurti stebuklus, planuotė taip pat gali ateiti į pagalbą. Tai yra skaitmeninis įrankis, kuris tarnaus jums, o ne jūs jam.

Na o aš savo ruožtu jums padėsiu. Pasistengsiu dalintis visomis planavimo (ne)sėkmėmis, per ilgametę patirtį sukauptais atradimais patarimais, kad planavimas būtų lengvas, greitas ir ilgalaikis. Bet ne tik apie tai! Juk gyvenimas yra neišsemiamas lobynas!

Pasimatykime kasdien bent akimirkai. Mūsų laukia gera kelionė.

Linkėjimai,

Reda

Naujausi receptai